Înmatriculare/transcriere vehicule
București

      Rezervarea se poate efectua numai pentru urmatoarele 2 luni calendaristice (fara sambata, duminica) cu exceptia sarbatorilor legale. Dupa efectuarea rezervarii aplicatia nu va mai permite o alta rezervare decat dupa expirarea acesteia.
      Solicitantii se vor prezenta la ghiseul de inmatriculari la ora si data rezervata, avand asupra lor dosarul complet de inmatriculare, cartea de identitate si rezervarea listata.
      Rezervarile pentru ziua curenta pot fi efectuate doar pana la ora 08:00.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Numele si prenumele vor fi completate fara diacritice!
La adresa de e-mail va rugam sa furnizati o adresa corecta, deoarece pe acea adresa va fi transmisa rezervarea.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti este inregistrat conform legii 677/2001 in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3059. Prin completarea si inregistrarea rezervarilor va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date sa fie stocate, utilizate si prelucrate temporar de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti. Datele personale colectate sunt utilizate doar pe perioada rezervarii. Aceste date sunt sterse imediat dupa expirarea rezervarii (data pentru care s-a facut rezervarea +1).
Programare inmatriculare vehicule